Over ons

Een kast op maat laten maken? Iemand nodig voor uw timmerwerken? Vraag een gratis offerte aan bij Van Leeuwen Design

Whatsapp Image 2021 05 10 At 13.20.51 (1)
Over ons

Vakmanschap op de eerste plaats

Van Leeuwen Design heeft de voorbije jaren heel wat kennis en ervaring opgedaan, zowel in het leveren van maatwerk voor interieurs als in het plaatsen van dakramen, dakkapellen, deuren en kozijnen. Professioneel werken en kwaliteit leveren staat steeds op de eerste plaats. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vaklui die de knepen van het vak kennen. Bijkomend voordeel van onze kennis en ervaring is het feit dat we onze klanten kunnen bijstaan met professioneel advies. We houden u ook niet aan het lijntje. Wanneer bepaalde zaken niet mogelijk zijn, zullen we u dit ook melden.

Over ons

Kwaliteit

Van Leeuwen Design werkt met diverse materialen, waarbij we steeds een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit bewaken. Elke klant krijgt bij ons waar voor zijn geld. Robuuste houtsoorten zoals Meranti en Padoek wisselen we af met aluminium en kunststof, afhankelijk van de persoonlijke keuze van de klant. Klanten kunnen heel wat inspiratie opdoen door onze voorbije realisaties te bekijken en de mogelijkheden die er zijn te gaan te leren kennen.

Whatsapp Image 2021 05 10 At 13.20.55 (1)
Previous
Next
Over ons

Klantvriendelijkheid

Naast een uitgebreid kennismakingsgesprek waarbij we uitvoerig ingaan op uw persoonlijke wensen, willen we daarnaast ook tijdens en na de uitvoering van de werken voor onze klanten beschikbaar zijn. We hanteren steeds een open en transparante communicatie. We houden van duidelijke afspraken rond timing, uitvoering van de werken en het budget. Maar ook een uitstekende service na verkoop behoort tot onze vaste service. Tevreden klanten, daar gaan we voor.

Over ons

Een kast op maat laten maken? Iemand nodig voor uw timmerwerken? Vraag een gratis offerte aan bij Van Leeuwen Design